Hoofdcontent

OMNI Kids Varsseveld - Westendorp

Kom jij ook naar deze te gekke activiteiten!?


OMNI Try-Out dag op vrijdag 29 april 14:00-17:00 uur

Hey, jij daar!

Op 29 april staat er van 14:00-17:00 een gratis te gek sport- en muziekfeest op het programma voor alle basisschoolkinderen! De deelnemende muziek- en sportaanbieders verzorgen in of rondom de van Pallandthal, de turnhal en het zwembad een activiteit. Deze middag heeft een vrije inloop, waarbij je alle activiteiten kan uitproberen. Natuurlijk zijn je ouders, opa's en oma's, etc. ook van harte welkom! Aanmelden is niet nodig.

Extra leuk om te weten, tijdens deze dag kan je stempels verdienden en ligt er een leuke attentie klaar.
En natuurlijk zijn je vrienden en vriendinnen ook welkom.
PS: Vergeet je gymschoenen en zwemkleding niet!

Met sportieve en muzikale groet,OMNI Lessenreeks 6 mei t/m 24 juni 

Ben je op zoek naar een nieuwe sport- of cultuuractiviteit? Of wil je graag iets nieuws uitproberen? Dan is deze OMNI Lessenreeks de uitkomst! De lessen van deze reeks vinden plaats op de vrijdagavond van 18:00-19:00 en zijn bestemd voor kinderen van 7 t/m 12 jaar oud. We verwachten natuurlijk dat je er iedere vrijdag bij bent. VOL = VOL

Aanmelden OMNI Lessenreeks

 

Vrijdag 6 mei Vrijdag 13 mei Vrijdag 20 mei Vrijdag 3 juni Vrijdag 10 juni Vrijdag 24 juni
Freerunning en Jumpgym Zwemmen en waterpolo Muziek Vollleybal Voetbal en bootcamp Boksen en Crossfit
VGV

DOS

Jubal VCV SV Westendorp Vital

 

OMNI Kids Spelenderwijs 

Wist je dat er vanaf 0 jaar al aanbod is in deze regio? Wij vertellen graag meer over het aanbod t/m 4 jaar! Natuurlijk geldt bij iedere activiteit dat er een volwassenen meedoet met het kind.
- Liz & Wes spetterles: Op de woensdagochtend kunnen baby's en peuters komen zwemen bij Optisport Varsseveld. 
Ouder en kind gym: Kinderen van 2 en 3 jaar kunnen op maandagochtend gymmen bij VGV en kinderen t/m 4 jaar op zaterdagochtend bij SV Westendorp.
Voetsjebal: Om de week is er een training voor kinderen van 2 t/m 4 jaar bij Sc. Varsseveld.

 

Wat is OMNI Kids?

Verschillende muziek- en sportaanbieders uit Varsseveld en Westendorp hebben samen het initatief genomen voor deze samenwerking, met als doel om alle kinderen de kans te geven om een passende activiteit te vinden. Het is voor ieder kind namelijk belangrijk om dat te kunnen doen wat hij of zij leuk vindt. Bij een succesvolle editie van de Try-Outdag en de Lessenreeks wordt er zeker gekeken naar een vervolg hierop. Deze mooie samenwerking wordt actief ondersteund door Helpgewoon Buurtsport.

Aanjagers:Lean en Roos (Reflex), Elly (Jubal), Femke (VCV), Jelle en Michel (DOS), Karin (SV Westendorp), Ritchy (Vital), Martin (VGV), Paulien en Geke (Buurtsport)