Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Wij zijn Chr. Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld. Graag stellen we ons aan u voor.

Jubal is een van de grotere muziekverenigingen uit de Achterhoek. Onze vereniging bestaat uit het A-orkest, het slagwerkensemble en diverse opleidingsorkesten.

We zijn trots op ons uitgebreide programma voor muziekopleiding. Dit bestaat in de kern uit individuele lessen bij professionele docenten en samenspelen in één van onze vele (!) opleidingsorkesten.

Verder organiseren we ook andere activiteiten voor de jeugd, zoals het jaarlijkse jeugdkamp (sinds 1999).

Wij zijn zeer actief in Varsseveld en omstreken. Uiteraard geven we regelmatig eigen concerten, soms met een bijzonder thema (zowel muzikaal als qua aankleding).

Verder zijn we ook maatschappelijk zeer betrokken. Zo verlenen we onze medewerking aan publieksactiviteiten als de Varsseveldse kermis, Koningsdag, de Dodenherdenking en de Sinterklaasintocht. Daarnaast verzorgen we regelmatig de muzikale omlijsting in kerkdiensten en werken we mee aan activiteiten van andere lokale verenigingen.

Neem een kijkje in onze agenda (https://www.jubalvarsseveld.nl/agenda/) om te zien welke activiteiten op de planning staan en kijk via ons YouTube-kanaal of op de foto-pagina terug naar de activiteiten die alweer voorbij zijn.

Aanstaande activiteiten:

Vanaf 1 maart - 17:30 uur (14x)
8 t/m 12 jaar